Pogoji uporabe

1. Piškotki

Javni zavod za turizem in promocijo občine Hodoš (v nadaljnem besedilu JZTP občine Hodoš) ponuja uporabnikom spletne strani možnost osebnih nastavitev s piškotki. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brkljalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brkljalnik in priredi vsebino spletnih strani in storitev. Piškotki ne vsebujejo osebnih oz. poslovnih podatkov o uporabnikih.

2. Uveljavljanje določil o varovanju zaupnih podatkov (zasebnosti)

Zaposleni v JZTP občine Hodoš, ki imajo dostop do podatkov o strankah, so dolžni upoštevati ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti). Vsak zaposleni, ki bi kršil ali zlorabil pravila zaupnosti (zasebnosti), bo podvržen disciplinskim ukrepom, vključno z odpovedjo dela ali celo s kazenskimi posledicami.

3. Dostop do vaših osebnih podatkov

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakorkoli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala. Vaša zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki.

4. Dnevniške datoteke (log datoteke)

Uporabljamo IP naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke. IP naslovi niso povezljivi s podatki, po katerih bi lahko osebno identificirali uporabnike.

5. Povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Zavedati se morate, da JZTP občine Hodoš ni odgovoren za določila o zaupnosti podatkov drugih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj zavestno zapuščajo našo stran in si preberejo določila o zaupnosti (tajnosti) drugih strani. Ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti) se nanašajo samo na podatke, ki smo jih zbrali na tej spletni strani.

6. Pristojnost

Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, nam to lahko sporočite na naslov: JZTP občine Hodoš, Hodoš 52, 9205 Hodoš – Hodos ali na elektronski naslov: [email protected].